Bretels

Wanneer je niet lekker in je vel zit, wanneer je zwaarder bent dan je zou willen of wanneer je buikje een buik geworden is, dan verstop je je het liefst. Je voelt je niet fijn. Je kleding zit niet lekker en een riem om je broek doet alleen maar zeer aan je buik. Maar als je dan eenmaal weer in shape bent, in de vorm die jij wilt, waar jij je fijn bij voelt, dan wil je dat ook laten zien aan de wereld. Kies dan eens voor slimfit-kleding. Met mooie accessoires, zoals bretels, in mooie materialen. Het lijkt niet belangrijk, maar je voelt je dan direct een stuk beter.
Bretels

Zei ze nou bretels? Maar die zijn toch niet hip?

Ja, ik weet het. Je kent de bretels nog van vroeger: je opa droeg ze omdat er geen riem bestand was tegen die enorme buik. Maar tegenwoordig zijn het modeaccessoires die niet mogen ontbreken in de mannen- en vrouwenkast. Al zitten ze bij mannen onder een pak gewoon erg lekker en staan ze bij vrouwen toch wat meer uitdagend. Ze zijn niet zoals de oude mouwophouders, die kunnen ├ęcht niet meer.

Meer vergeten accessoires die in je voordeel kunnen werken

Heb je erg slanke polsen? Dan is het juist een goed idee om mooie manchetknopen te kiezen. Deze manchetknopen kun je vaak wat strakker stellen, zo valt je manchet mooier om je pols. Heb je wat steviger polsen? Dan zijn ze ook een goed idee. Je kunt ze namelijk ook wat losser zetten. Zo geven je manchetknopen je iets meer ruimte in je mouw. Hierdoor zit een overhemd ineens wel weer lekker. Sokophouders, ook zoiets. je zou denken dat dat iets uit het verleden is, maar bij slanke kuiten zijn ze nog steeds een uitkomst. Je voorkomt met sokophouders dat je sokken onderin je schoenen belanden.
Welke accessoires kunnen echt niet meer?

Dat zijn er niet zo veel. Het blijft natuurlijk zo dat je altijd moet dragen waar jij je prettig bij voelt. Maar de grens ligt wel bij een portemonnee aan een kettinkje. Dat mag alleen nog als je op de markt werkt. Want dan is het belangrijk dat je je geld veilig en voor het grijpen hebt. Verder is er geen excuus te bedenken om zo’n ding te dragen. Buideltasjes zijn inmiddels weer hip, maar ik ben daar nog niet over uit. Draag pas een buideltasje als het bij je figuur past, dat is het devies!