dames sneakers

Dames houden van schoenen, hopelijk kunnen we het hier toch wel over eens zijn. Nu is het voor de dames niet altijd makkelijk om goede schoenen te vinden, zij willen ook wel eens een keer iets anders dan hakken. Dit is niet zo raar, deze zitten nu eenmaal niet zo fijn als een paar goede sneakers aan je voeten. Om je te laten zien wat de beste dames sneakers zijn hebben we hier de sneakers die je zeker niet mag missen als vrouw zijnde, deze zouden dan ook bij iedereen in de kast moeten staan.

Nikes aan je voeten

De Nike Air one is nog steeds een bekende sneaker onder de vrouwen, alle vrouwen hebben wel een paar in de kast staan. Het zijn schoenen die je makkelijk onder veel outfits kunt dragen. Of je het nu combineert met een pakje of met een rok, alles is te combineren met deze schoenen. Het maakt dan ook niet zo veel uit, de Nike Air One is altijd een top keuze. Het grappige van deze schoen is dat je talloze soorten kleuren kunt samenstellen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een toffe schoen te scoren. Je zou ook zelf iets kunnen ontwerpen, dit doe je met Nike ID. Zo is het mogelijk om heel je schoen zelf te ontwerpen, dat is natuurlijk wel een stuk specialer dan de standaard modellen. Op die manier is een ultieme outfit zo gemaakt!

Converse sneakers

De Converse sneakers horen ook in dit lijstje thuis. Deze klassieke schoen bestaat al voor een lange tijd, vrouwen dragen ze nog steeds veel. Ook deze schoenen passen overal bij, door het tijdloze ontwerp heb je altijd iets aan je voeten. Ze zitten ook nog eens heerlijk. De Converse sneakers zijn de echte schoenen die je helpen om de zomer goed door te komen. Mocht je een paar basics willen hebben dan kan je kiezen voor de egale kleuren. We zien deze vrij vaak, al kan je ook altijd kiezen voor de speciale colorways. Je kunt altijd wel een mooi model vinden.

De sneakers van New Balance

Als laatste gaan we het hebben over de sneakers van New Balance. Dit hardloopmerk heeft over de jaren zeer veel schoenen weten uit te brengen. De dames vinden ze vaak top,  voornamelijk omdat ze zo lekker lopen. De New Balance sneakers hebben toch een bijzondere vibe, ze zien er nu eenmaal anders uit. Er zijn ook hier veel soorten modellen te vinden. Het voordeel van deze schoenen is dat je deze voor een relatief lage prijs kunt kopen, hoeveel kleuren sneakers wil je dus in je kast hebben?